söndag 4 maj 2014

Underbara dagar!

Jag gillar våren, det är min absoluta favorit av alla årstider. Det grönskar, är så vackert ute och vi njuter av solens värmande solstrålar. Att det dessutom är flera röda dagar och i år med passande klämdagar gör inte det hela sämre utan istället tvärtom. I fredags åkte lilla familjen ut till sommarstugan för en fixardag. Vi klippte fruktträd, rensade ogräs, trimmade och klippte gräs. Det blåste och var ganska kallt trots att solen sken men vi passade på att värma upp oss utmed husväggen med gämna mellanrum. Dagen avslutades med att vi grillade och njöt av en stilla kväll och av allt det vackra där ute.

Igår åkte Melwin och jag för att hälsa på hemma hos pappa och Anne-Li. De håller på att gräva i trädgården och att missa grävaren går ju bara inte. Tyvär var den låst men Melwin beundrade från utsidan istället. Vi fikade och jag gjorde även ett snabbt stopp på en Barnmarknad innan vi åkte vidare mot Tornby för att möta upp Frida och Olivia för en sen lunch. Tiden springer iväg när man har roligt och så även denna dag!

Idag har vi haft Malin och Zoe på besök, lek och fika i lekparken hela förmiddagen lång. Härligt! Veckohandling och att skriva färdigt utvecklingssamtalen inför veckan står också på dagens agenda. Hur har din helg varit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar