lördag 7 juni 2014

Nationaldag och ledig helg

Igår tog vi det lugnt på förmiddagen Melwin och jag medans Ante jobbade. Efter lunch köpte vi med oss jordgubbar och åkte hem till Veronica och Carl. Under eftermiddagen mötte fler familjer upp, vi fikade, njöt av goda vänners sällskap, snick-snackade och barnen lekte i lekparken och badade i poolen. Eller ja, alla fyra barn förutom Melwin badade. Han kom på att han var badsugen lagom när vattnet hällts ut.

Idag har vi varit på Ikanohuset tillsammans med Stefan och Sandra för lite shopping. Efter att regnovädret dragit förbi åkte vi vidare till Bergs slussar och Äventyrsgolfen som finns där. Vi njöt av solens strålar medans vi spelade och Melwin sov passande nog i vagnen just då. Bra tajming där! Tro det eller ej men den här gången var det faktiskt jag som vann! Ett besök på Fröken Jennys Café blev det också för att fylla på magarna med god lunch i form av klyftpotatis, kycklingspett och tsatsiki - mums.

På bilderna nedan har Melwin förvandlat ett täcke till en båt. "Åka båt pappa" och Ante är inte den som är sen att haka på Melwins tokiga upptåg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar