måndag 23 november 2015

Grill och kalas

I fredags när vi vaknade hade den första snön fallit under natten och ett litet vitt täcke låg på marken. Lyckan var såklart total hemma! Vi får dock vänta ett tag med pulkan även fast den gärna fått komma fram ur garaget redan nu om Melwin fått bestämma. Vi tog istället med oss barnen och gick med våra grannar till skogen och grillplatsen som idrottsföreningen rustat upp så fint. Lite kallt var det men till slut fick grabbarna fart på elden och vi kunde grilla den efterlängtade korven. För när vi väl kommit upp till skogen var det det barnen skulle göra, grilla korv alltså!

På kvällen var vi på kalas hos mamma som fyllde år. Hipp, hipp hurra för dig mamma! Melwin stannade sedan kvar och sov över där, något som uppskattades av både liten och stor. Lite förmiddagsfika tillsammans på lördagen när vi hämtade Melwin och sedan hem för att byta till vinterdäck på bilen.

Lördagen innebar även den mera kalasande då Ida fyllt 30 år. Fullt hus och mycket gott att äta bjöds vi på. Glasstårtan vi bjöds på är en ny favorit som ni säkerligen bjuds på framöver. Stort tack för en mysig eftermiddag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar