tisdag 14 november 2017

En ovändat vändning

 
I fredags ringde telefonen när jag var på jobbet och det var då en av pedagogerna från barnens förskola som hörde av sig. Hon berättade att Melwin hade ramlat och slagit sig och att vi nog borde åka vidare till sjukhuset för vidare kontroller av hans fot som gjorde väldigt ont och som svullnat fort. Sagt och gjort, jag rusade ut till bilen och åkte för att plocka upp honom och sedan vidare mot akuten. Uppe på sjukhuset blev vi väl mottagna och efter lite drygt fyra timmar och två omgångar med röntgen av foten/fotleden konstaterades att inget var brutet och vi kunde äntligen åka hem.
 
Melwin har kämpat på så duktigt trots smärtan men vill fortfarande inte stödja på foten även fast smärtan nu minskat. Längtan efter kompisarna på förskolan är stor men så länge foten inte fungerar att gå på är vi såklart hemma. Igår förmiddag var det så fint väder ute och vi tog oss ut en sväng till lekplatsen. Melwin i vagn den här gången och William fick knata brevid. Hoppas att november bjuder på fler soliga dagar!
 
Sedan igår på eftermiddagen ringde en läkare från ortopeden och berättade att de granskat röntgenplåtarna en gång till och nu konstaterat att det faktiskt är ett brott på ett ben i foten! Vi behöver därför åka upp igen till sjukhuset för röntga foten på nytt och därefter konstatera om operation och gips är nödvändigt eller inte. Fortsättning följer med andra ord...   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar