söndag 27 januari 2013

Lördag

Vi är lite sugna på att byta vagn, eller rättare sagt vi ska byta vagn och har funderat fram och tillbaka på vad vi ska välja... Vår nuvarande vagn är en trehjuling som vi har varit och är nöjda med frånsett den lilla detaljen att sittdelen endast är bortvänd... Men som sagt annars bra, lättstyrd och smidig att köra. Några krav på den nya vagnen är dock att sittdelen ska vara vändbar, den ska fungera bra på landet (i terräng) men ändå vara smidig att köra. Efter mycket letande föll vi av en slump över en vagn från Kronan som släpptes i höstas med fyra hjul, där de två främre hjulen är svängbara men inte så små som övriga konkurrenters och därför mer lämpad för våra behov. Nackdelen är dock att Kronan inte säljer sina vagnar överallt utan endast har ett fåtal butiker runt om i landet, närmst i Örebro eller  i Stockholm. Det är alltså inte så lätt att bara åka och titta på en sådan vagn. Jag frågade därför grannarna som har en vagn från Kronan om vi fick komma över och klämma och känna lite på deras vagn då de i stort sett är likadana. Det var helt okej så igår vi var där och tittade och fikade lite, det blev en mysig och avslappnad eftermiddag med goa grannar helt enkelt! Nu ska vi bara bestämma oss om vi ska beställa vagnen eller inte ;-) 

Försökte ta lite kort på allt det vackra när jag var ute på en promenad tidigare i veckan, men bilderna gör inte naturen rättvisa - det var otroligt vackert med den vita snön, den klarblå himlen och den kalla, kyliga luften! Ni kanske kan få en hint av hur det såg ut i alla fall :-) 

2 kommentarer:

  1. Jag tror ni behöver komma upp hit och känna lite extra på vagnen innan ni bestämmer er :P

    SvaraRadera
  2. Vi hade en Teutonia Fun till Amanda. 4 hjul varav de främre vridbara men med möjligheten att låsa tex vid envisa snödrivor. Sittdelen går lätt att vända åt båda hållen. Var mycket nöjda. /Jennie

    SvaraRadera