måndag 18 mars 2013

Drar i handbromsen!

Usch, tiden går alldeles för fort, jag hinner inte med och skulle vilja frysa tiden nu! Veckorna springer fram och snart ska jag börja jobba igen (i aug), det känns för övrigt inte alls bra men kan gå in på varför i ett senare inlägg... Vi fyller dagarna med lek, besök på Öppna Förskolan, turer till stan eller Ikano-huset, vi träffar vänner eller umgås med familjen.

Under veckan som gick han vi med att träffa Frida och Olivia vid två tillfällen, dels på Ikano-huset och här hemma, vi var på ÖF som vanligt på tisdagen och i fredags började vi även om på nytt med babysim för Melwins del och det verkar uppskattas så här långt i alla fall. Vi fick även besök av mamma och Arvid på eftermiddagen! Soliga promenader har vi hunnit med några stycken och såklart tränat på att stå och gå samt röjt i kökslådorna...


Melwin och Olivia leker. Vill du låna?!

Förra lördagen (9/3) var vi bjudna på Ludvigs dop! En fin stund i kyrkan där Ludvig skötte sig exemplariskt, sedan mat och fika med umgänge och presentöppning var vad Melwin orkade med innan det var dags att tacka för oss. Tack snälla ni för att vi fick vara med! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar