söndag 23 mars 2014

Mera helg

Födelsedagar närmar sig för Ante och mig och idag hade vi svärfar och Malena här på lite firande under förmiddagen. Vi fikade gott och öppnade paket bland annat innehållande ett besök på "The London Café" där vi ska få prova på deras  Afternoon Tea. Spännande!

Vi åkte på eftermiddagen bort mot Blomstertorget för att handla lite blommor till urnan på trappan och passade även på att hälsa på hästen som finns där. Bilder längre ner. Vidare styrde vi bilen mot en husvisning av en villa i Sturefors. Det var så mycket folk. Trots att vi varit runt på ganska många visningar med många besökare tog det här priset. Vi kunde inte röra oss fritt i huset utan fick köa från rum till rum. Spännande att följa budgivningen och se hur intresset var bland andra när det väl kommer till kritan. Huset var inte det vi drömt om så vi letar vidare.

Kvällen avslutades sedan med en kvällsmacka och en god kopp the hemma hos mamma. En händelserik och intensiv helg är slut och nästa vecka bjuder bland annat på tidiga eftermiddagar med Melwin, mera firande och kalas. Stor kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar