lördag 1 mars 2014

Vilken vecka vi haft såhär långt! Energin är tillbaka och vi mår bra igen. Melwin sprudlar och det som för två veckor sedan kändes tufft är just nu bortblåst! Mycket roligt har vi hunnit med sedan förra uppdateringen och här följer en sammanfattning av veckan i stora drag.

I måndags hade vi goda vänner här på kvällen, vi käkade ihop och barnen lekte tills ögonen gick i kors. Melwin pratar fortfarande om och frågar efter Alice. Kul att förgylla vardagskvällarna med gemensam kvällsmat - borde göras mer ofta. Då jag slutade tidigt i tisdags åkte Melwin och jag en sväng ut mot Tornby och fyndade lite nytt till hans garderob samt nya ytterkläder innan vi fikade på favoriten glass.

Allmämt vardagsfix och kvällsmöte på jobbet stod onsdag och torsdag för innan fredagen återigen bjöd på bus med vänner här hemma. Frida och Veronica med barn var här hos Melwin och mig när männen var iväg med deras herrloge. Tack för en mysig kväll!

Idag har vi varit hemma hos pappa och Anne-Li som varit iväg till Thailand några veckor så det var ett tag sedan vi sågs. Vi har varit ute och gått, spanat in en loppis/second hand, lagat mat tillsammans och busat med kusinerna Erik och Elise. Ett besök hos min mormor och morfar med mamma hann vi också med innan kvällens lugn nu lagt sig här hemma. Nu väntar några timmars skönhetssömn. Hoppas du också haft en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar