lördag 15 augusti 2015

William tre månader

Vår William har redan hunnit bli tre månader! Helt otroligt, det känns som det bara var några veckor sedan vi fick träffa lillebror för första gången.

William är en go och glad kille som möter oss med leenden för det mesta. Han är kittlig och skrattar högt när vi kittlas. Han är samtidigt väldigt bestämd och när han t.ex. blir hungrig ska det serveras käk snabbt annars blir han jättearg! Han tuggar just nu på allt och riktigt gnager på fingrar, skallror och bitringar. Kan det vara en tand på gång? Håller skallror själv och utforskar hur de smakar.

William pratar mycket och gärna, jollrar och svarar när vi pratar med varandra. Han vill helst inte ligga ner mer än han måste när han är i famnen utan vill upp i sittande läge. Om han ligger på rygg och jag tar hans händer lyfter han huvudet och benen som för att ta sats för att komma upp till sittande. 

Vi tränar på att ligga på mage, det är inte alltid så kul och då hörs det! Han kan rulla från rygg till mage. William gillar att vara med, sitta i famnen och är inte gärna ensam på golvet längre stunder.

På måndag väntar besök på Bvc för vikt, längd och vaccination. Spännande att se hur mycket han vuxit nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar