fredag 31 augusti 2012

Babysim på Simsalabim

Redan fredag igen och vi har varit på babysim för andra gången idag! Förra veckan gick det väl inte jättebra direkt. Melwin var ledsen och det var mycket nya intryck för honom vilket bl.a. ledde till en väldigt orolig natt mot lördagen... Kändes inte kul att han reagerade som han gjorde förra veckan då jag hoppats på att det skulle vara något roligt och mysigt att göra tillsammans! Men idag gick det bättre, han var ledsen vid något enstaka tillfälle men bjöd även på några leenden i bassängen :) Förhoppningsvis blir det bara bättre och bättre ju mer vi badar!

Efter babysimmet åkte vi till IKANO och köpte lite nya kläder till Melwin, han fick lite nya bodys, en pyjamas, dregglisar och en skön, lite varmare tröja att ha nu i höst när det blir lite kallare. När vi var färdiga på Tornby packade vi in oss i bilen igen för tacomys hemma hos min mormor och morfar! 

Vi har kollat på lite film under veckan och kan rekommendera The Dictator och Kvarteret Skatan reser till Laholm - helt klart sevärda filmer som bjuder på en hel del skratt :)  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar