lördag 16 februari 2013

Veckan som gått...

Vilken vecka vi har haft, tiden har sprungit iväg och vi har bara gjort en massa roligheter! I måndags var Victoria, Tilde och Alfons här och hälsade på. Till Tildes stora förtjusning fanns det både katt och chokladbollar till fikat, det var ju inte så att vi fikade på katten men ni förstår vad jag menar... 
På tisdagen, som den är veckan var fettisdagen, hängde vi som vanligt på Öppna förskolan där det såklart bjöds på hemgjorda, nybakade semlor till efterrätt! Fick även ett efterlängtat samtal från Schenker som meddelade att vagnen nu hade kommit till dem och att de skulle köra ut den till oss på fredagen, men det kunde jag inte vänta på så vi åkte och hämtade den själva på lagret senare under eftermiddagen. Vagnen packades upp och monterades i all hast innan det var dags för träning på kvällen. Melwin fick provsitta lite på onsdagsmorgonen och gav betyget klart godkänd!  
Spännande, spännande!
Vagnen monterad med sittdel på.

På onsdagen skulle vi åkt och lekt med Sofia och Elina men då Elina fått feber kvällen innan fick vi tyvärr ställa in... Hörde istället av oss till mamma och Melwin passade på att mysa med sin mormor en stund då hon hade ledig dag :-) Ska berätta mer om hennes Afrika-äventyr i ett annat inlägg! På kvällen tjuvstartade vi Alla Hjärtans-dag lite då Ante inte kunde låta bli att ge mig ett litet paket i förskott... 

Under torsdagen fick vi besök av Malin och Zoe och vi passade då på att testa vagnen riktigt ordentligt, tog en långpromenad och plogade oss fram i bitvis djup snö men det gick bra med låsta framhjul! Att det var tungt och jobbigt för oss som sköt på är en annan femma ;-) I fredags åkte Melwin och jag in till stan, uträttade lite ärenden och mötte sedan upp Jennifer, Agnes och Veronica för lunch på Von Dufva. Så gott (deras salladsbuffé var supergod!) och så mysigt att ses! Kanske rent av blir en lunch till nästa vecka?! En slapp kväll framför tv:n med lite gott att dricka följde sedan när Melwin somnat för natten. 

Idag har Ante varit iväg och jobbat igen trots att det är lördag så vi fick umgås själva med pappa, Anne-Li och kusin Erik som kom på lite förmiddagsfika. Pappa hjälpte sedan till att smörja upp vagnen så att vi blev av med irriterande gnissel innan vi gick en promenad med grabbarna i sina kronan-vagnar. Melwin sov vidare när vi kommit hem vilket betydde att jag fick äta lunch i lugn och ro framför VM i skidor, lyx! Vi har sen myst och lekt här hemma medans vi väntat på att Ante skulle komma hem. Melwin får in snittsen mer och mer på att ta sig framåt nu, det är så roligt att se honom. Snart går det undan :-) Imorgon ska vi åka till Tranås för att hälsa på Melwins farfar och Malena - med andra ord har vi haft och har fortfarande en riktig toppenvecka full av roligheter! 
Pappa, får jag leka med dina högtalare?! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar