onsdag 29 maj 2013

Firande av Melwin

Vi har firat Melwin i några omgångar och som ni säkert redan läst hade vi lite kompisar över helgen innan Melwin fyllde år. På hans födelsedag fick vi spontanbesök av mamma och senare under dagen även av pappa, Anne-Li och Arvid. Det här med att öppna paket var spännande såklart! 

Under lördagskvällen hade vi besök av Antes mamma med familj. Vi åt tacos och fikade sedan på rabarberpaj och öppnade även en massa paket.  

Under söndagen kom Melwins morbror & moster, mor- och farföräldrar, kusiner och deras föräldrar, gammelmormor och gammelmorfar med flera, fullt hus med andra ord. Vi fikade och öppnade ännu en gång en massa paket, umgicks och hade en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans. Tyvärr blev många kort från söndagen mörka men paketöppning, sång för kalasbarnet och en tårtbild får representera dagen i stort!  

Vi vill tacka alla er som varit med och firat vår fina ettåring, han har fått paket så det räcker och blir över för en lång tid framöver men framför allt har nära och kära kommit hit för att tillsammans med oss gratulera det finaste vi har. Tack! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar