måndag 27 maj 2013

Kompledigt och vaccination

Melwin och jag har haft Ante med oss hela dagen idag då han varit kompledig. Så skönt efter en helt underbar (!) men också väldigt intensiv helg med utflykt till Kolmården samt flera kalas för att fira Melwins ettårsdag. Tänkte skriva mer om helgens äventyr när jag får en stund framför datorn, förhoppningsvis imorgon!

Vi begav oss efter en lugn och skön frukost iväg till Bvc för 1-årskontroll med vikt, längd och sprutor för M's del. Han växer sakta men säkert och är en nätt liten kille som nu är 76 cm lång och väger lite drygt 10,1 kg. Han var så tapper och ont gjorde speciellt stelkrampssprutan men det gick snabbt över när Nina (barnmorskan) blåste lite såpbubblor för att lindra det värsta!

Vi åkte vidare in mot stan och stannade hos mormor och morfar där vi fick lite kaffe och en mysig pratstund innan vi gick mot affärerna i city. Ante hämtade sina nya glasögon, vi åt lunch på Café och kök och vi fick alla tre med oss lite nytt hem i klädväg. Nu ikväll har sprutorna börjat kännas rejält och Melwin hade så ont i benen att han inte ens ville stå på benen (han fick en spruta i vardera lår). Det enda som lindrade för stunden var att sitta i någons knä med nappen i munnen och med favoritnallen samtidigt som vi bläddrande i en bok. Efter många tårar och en dos Alvedon somnade han helt utmattad runt kl 18 så vi får väl se när han tycker att det är dags att kliva upp imorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar