söndag 26 januari 2014

Monster, poker och tjejsnack

Jag hade semester i fredags och vi styrde kosan mot Antes syster i Lilla Edet, några mil utanför Göteborg. Hela helgen har vi fått vara tillsammans och vi har haft det så bra! Vi har lagat god mat, bakat Baklava, varit ute och gått, busat och lekt. Vi har spanat i affärer och fyndat åt Melwin på Polarn och pyret. M fick även ett superfint set av faster Hanna därifrån med deras nya "monstertryck" på. Så fint. Jag hittade lite smått och gott till mig också, bland annat två nya ljuslyktor och ett ljus från Yankee candle. 
 
Ante och Armin åkte in till Gbg på lördagkvällen för ett besök på kasino och en pokerturnering medan vi hade en riktig myskväll med tända ljus, romantisk film och tjejsnack långt in på småtimmarna. Det var länge sedan! Vi ses alldeles för sällan men när vi väl ses känns det som om det vore igår.
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och ladda inför imorgon. För första gången sedan Melwin kom till oss ska vi iväg till jobb och förskola hela familjen. Återkommer med uppdateringar om hur det går framöver. Sov gott!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar