söndag 21 februari 2016

Att fira livet!

I lördags mötte vi upp barnens farmor, farbror och Madde på Dahlbergs Café i Gamla Linköping. Vi var där för att fira livet! Antes mamma drabbades av hjärtinfarkt för 13 år sedan och har valt att fokusera på den dagen som hjärtats dag och fira att livet vann! Jag tycker det är fint, att ta vara på och vara tacksam för livet. Det borde vi alla bli bättre på!


På kvällen kom min mamma och lillasyster hit för att ta hand om våra små. Ante och jag åkte in till Konsert och Kongress för att titta på Grotesco och deras hyllade scenshow som nu är på turné. Stundtals skrattade vi så att tårarna rann och överlag en underhållande kväll även om inte allt var i vår smak. På hemmaplan hade det gått bra och en piggelin William mötte oss när vi kom hem. Han hade haft svårt att somna om men var ändå nöjd och glad. Känns skönt och även fast han är vår tvåa kändes det lite nervöst eftersom det var första gången han var utan oss så många timmar!

Dagen idag har mestadels varit lugn, söndagshäng hemma med familjen bortsett från en snabb tripp ut till affärerna då Ante behövde en ny kostym.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar