måndag 29 februari 2016

Landet, Mello och helg!

Underbara helg. En toppenhelg och vi är äntligen friska - tadaa! Bort, bort, bort alla baciller nu SKA vi må bra för lång tid framöver. Min pappa brukar bestämma att han inte ska bli sjuk. Jag följer hans råd och har nu bestämt att vi ska vara friska. Och där med basta!

Lördagen bjöd på häng ute i mormor och morfars stuga tillsammans med mamma. Vi njöt av den fantastiska vårsolen, krattade lite löv, grillade korv, Melwin gick på äventyr med mormor i skogen. Ja, vi hade det himla skönt helt enkelt! Väl hemma framåt kvällen fixade vi lite mat, ringde över barnens farmor och tittade på Melodifestivalen tillsammans. Tror ni på Mollys bidrag? Vinner hon hela tävlingen?

Långpromenad blev det både lördag och söndag i samband med Williams sovstund på förmiddagen. Så skönt! Söndagen bjöd även på lugn här hemma, lite fix i trädgården och en eftermiddag hos svärmor. Nu är det måndag igen och vardagen är i rullning. Mellis med kompisar i eftermiddag och sedan gympa för Melwin och träning för mig ikväll. Hur ser din måndag ut?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar