måndag 29 oktober 2012

Doppresenter del 2 och BVC 5-månader

Melwin har de senaste dagarna fått lite doppresenter i efterhand :-) En fin kanin som håller i en snuttefilt, en skallra  och en fin tavla. Tack så mycket!

Idag är Ante hemma eftersom han jobbat helg! Vi har haft en lugnt förmiddag med mormor och morfar på förmiddagsfika, vi fick en fin ljuslyckta i bröllopspresent av dem - tack! Nu ska Melwin få lite mat och sen ska vi åka iväg till BVC på 5-månaderskontroll och vaccination :-( Hoppas det går bättre att ta sprutorna den här gången än vad det gjorde sist... 

Uppdatering:
Nu är vi hemma igen! Melwin var superduktig, han blev såklart ledsen när han fick sprutorna men lugnade sig sedan snabbt igen efter lite gos och lek med spännande saker som fanns där. Så skönt och vilken förbättring jämfört med förra gången han fick vaccination! Vi kollade även längd och vikt och han har ökat bra sedan förra gången vårt lilla matvrak ;-) Han väger nu 7530 gram och är 66 cm lång - börjar bli en stor kille! 

Som vanligt ska ju saker strula när det är viktigt att man kommer iväg och har en tid att passa och eftersom vi tänkte gå en promenad med Melwin i Linghem (där BVC ligger) innan sprutorna, för att han skulle ha så bra förutsättningar som möjligt, var vi ute i god tid och skulle packa bilen med vagn etc. Det är bara det att bilen inte startar... Nehe, vad är det nu som är fel?! Då har jag glömt att släcka en utav lamporna i baksätet  som jag tände när vi åkte hem sist... Det var mörkt, Melwin var ledsen och jag hade inte en tanke på att lampan lyste när jag skyndade mig in med honom! Ante är iväg nu för att hämta grejer och ska försöka ladda upp batteriet - hoppas det funkar. Men då fick vi i alla fall strunta i vagnen och vår promenad och istället packa in oss i "Forden" som Ante mest har och skrotar runt i på jobbet. Sagt och gjort in med Melwin i baksätet och jag krånglar mig in för att knäppa fast bältet. Men bältet är inte tillräckligt långt så ut med mig, ut med Melwin igen och in med honom i framsätet (som saknar airbag som tur är!) och på med bältet och iväg ;-) Men vi han i tid och det gick bra med sprutorna trots att det inte blev någon sömn innan! 

Haha, det är inte lätt alla gånger! 


1 kommentar: