måndag 2 december 2013

Första advent

En ganska ny men väldigt uppskattad tradition sammanfaller varje år med den första advent, så även detta år. Vi samlades tillsammans mina syskon och bonussyskon med familjer hemma hos pappa och Anne-Li i Linghem. Dock saknade vi min syster i år som är på väktarutbildning i Boden (!) och därför inte kunde vara med.

Först gick vi till kyrkan där det bjöds på skönsång och efterföljande fika. Vi traskade sedan hem till huset och lagade och åt mat tillsammans. Under eftermiddagen väntade även ett nyfiket besök i huset som pappa och hans kollega byggt på sedan i maj. Huset som Ida och David nu har köpt. Så snyggt och vilken känsla med ett eget hus. Drömmer om den dagen då det är vår tur!

Efter den blåsiga promenaden värmde vi oss med kaffe och pepparkaksglass innan vi tog oss an pepparkaksbaket. Stora som små hjälpte till, även fast barnens degar till största del hamnade i deras magar. Mätta och trötta styrde vi efter en mysig dag bilen hemåt igen. Tack för 2013-års adventsfirande pappa och Anne-Li!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar